Een wietkwekerij in je huis

De woningmarkt staat vandaag de dag nog steeds onder druk. Veel mensen willen hun huis verkopen maar lopen tegen het probleem aan dat er niet direct een koper voor hun woning te vinden is. In dat geval is het een mogelijkheid om je woning te verhuren in de particuliere verhuur. Dan ben je verzekerd dat je woning bewoond is en dat je nog inkomsten hebt uit je woning. Je loopt echter ook nogal wat risico’s aangezien je niet weet wie er in je huis woont.

Een onbetrouwbare huurder

Op het moment dat jij een huurder in je huis hebt die een wietkwekerij in je huis begint kom je op een gegeven moment voor een groot probleem te staan. De buren zullen een klacht indienen omdat er een wel heel aparte lucht uit de brievenbus komt. Een torenhoge energierekening is een ander teken aan de wand. Het resultaat laat zich raden. In no time staat de politie op jouw stoep om je te melden dat er een wietkwekerij in jouw huis is aangetroffen.

Wat nu te doen

Op het moment dat er een wietkwekerij wordt aangetroffen in een woning die op jouw naam staat heb je alle schijn tegen je. Het is in dat geval goed om gelijk voor juridische bijstand te zorgen. Bij https://www.strafrecht-advocaat.nl weten ze precies h oe ze jou het snelste kunnen helpen. Er staat je namelijk nogal een strafeis te wachten. Allereerst is daar natuurlijk het verwijderen van de wietkwekerij en de kosten die daarbij komen kijken. Daarnaast wordt er vanuit gegaan door de overheid dat je al een aantal keren oogst hebt verkocht. Die fictieve kosten worden ook op jou verhaald. Om tijdens een rechtszaak stevig in je schoenen te staan met het recht aan jouw kant heb je een goede advocaat nodig. Deze zal jouw kant van het verhaal verdedigen. Een kleine pleister op de wond.