Advocaat verhoor nodig?

Als je bent gearresteerd komen er een heleboel dingen plots over je heen. Maar ook als je ineens een niet al te vriendelijke uitnodiging voor een politieverhoor op je deurmat ziet liggen, kunnen de spanningen hoog oplopen. Je wordt in ieder geval verdacht van het plegen van een strafbaar feit, terwijl je hier misschien helemaal geen weet van hebt. Je kunt dan denken dat je niets te verbergen hebt, maar je hebt absoluut een advocaat verhoor nodig. Deze kan zorgen dat je onschuld zal blijken of dat je straf niet buitenproportioneel zal zijn.

Presteren onder druk

Tijdens een verhoor wordt je geconfronteerd met een waar vragenvuur van de politie. Op enkele vragen zul je waarschijnlijk geen antwoord weten, maar door de druk geef je toch maar antwoord. Op deze manier kun je jezelf nog dieper in de nesten werken en loop je enorm risico. Voor dergelijke situaties heb je een advocaat verhoor nodig, die weet wanneer je wel en geen antwoord moet geven en welke dingen je wel en niet moet vertellen. Door goed overleg met je advocaat, zowel voor als tijdens je verhoor, blijf je uit grotere problemen. De cliché dat agenten het niet zo hebben op advocaten is er niet voor niets.

Een goed begin is het halve werk

Op www.politieverhoor-advocaat.nl kun je jouw strafzaak makkelijk en snel voorleggen aan een ervaren advocaat. Deze helpt je bij je volgende stappen en je kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen. Vervolgens hanteert de advocaat een vast en laag tarief, of misschien werkt hij zelfs als pro deo advocaat als je onvermogend bent. De Staat vergoedt dan een groot deel van de kosten voor jouw advocaat. Uiteraard is de advocaat een ervaren specialist op het gebied van strafrecht en geen stagiair voor wie jij het proefkonijn bent.